Auto botst op bloembak, twee gewonden Waalstraat Krimpen aan den IJssel

Date:

Share post:

- Advertisement -

Krimpen aan den IJssel – Op de Waalstraat in Krimpen aan den IJssel is een auto op zijn kant terecht gekomen na een éénzijdig ongeval. De bestuurder botste hard tegen een bloembak waarop de auto ging tollen, uiteindelijk kwam deze op zijn kant tot stilstand.

Twee inzittenden zijn door het ongeval gewond geraakt. Omdat men niet wist of de inzittenden bekneld zouden zitten werd ook de brandweer en het Mobiel Medisch Team ter plaatse gevraagd. Het letsel lijkt voor nu mee te vallen, de twee slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gebracht voor controle.

Een berger zal de gehavende auto afvoeren.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd