Man rijdt in op agenten, politie schiet man dood in Boelenslaan

Date:

Deel bericht:

Boelenslaan – De politie heeft in het Friese plaatsje Boelenlaans op De Fjouwer Roeden een man doodgeschoten. De man had kort daarvoor ingereden op politieagenten na een politieachtervolging.

De bestuurder had van agenten een stopteken gekregen maar stopte niet en ging ervandoor. Er ontstond een flinke achtervolging waarop de agenten de man benaderden, de bestuurder reed vervolgens in op de agenten die daarop hebben geschoten.

- Advertisement -

De betrokken agenten zijn bij het incident ongedeerd gebleven. De omgeving is afgezet en de politie doet onderzoek op het plaats delict. Omdat er door agenten is geschoten wordt het onderzoek uitgevoerd onder leiding van de Rijksrecherche.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd