Man zwaargewond na schietpartij Tagoreplaats Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Bij een schietpartij Tagoreplaats in Rotterdam is in de nacht van woensdag op donderdag een man zwaargewond geraakt. Het slachtoffer kreeg het op de parkeerplaats aan de stok met andere personen, er werd een vuurwapen op hem gericht en meerdere keren geschoten.

In de zoektocht naar de daders werd op de Capelseweg in Rotterdam een auto staande gehouden. In het voertuig zaten twee personen. Zij zijn door de politie middels een BTG (Benaderingstechniek Gevaarlijke Verdachten) uit het voertuig gepraat en aangehouden.

Het slachtoffer is met een ambulance met forse verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Wat er precies aan de hand is geweest voorafgaand aan de schietpartij is nog niet bekend momenteel.

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd