In Zoetermeer aangetroffen gewonde man (47) in ziekenhuis overleden

Date:

Share post:

- Advertisement -

Zoetermeer – De politie doet onderzoek naar het overlijden van een 47-jarige man. Het slachtoffer werd woensdag 15 september op het fietspad van het Buitenom zwaargewond aangetroffen. Hij overleed een dag later in het ziekenhuis.

Rond 13.30 uur werd het slachtoffer op het fietspad van het Buitenom bij het tunneltje van het Godfried Bomanspad aangetroffen. Hulpdiensten startten direct eerste hulp. Met spoed werd het slachtoffer naar het ziekenhuis vervoerd, maar op donderdagavond 16 september is het 47-jarige slachtoffer uit Zoetermeer in het ziekenhuis overleden.

Onderzoek
Op dit moment is het voor de politie nog niet helemaal duidelijk wat er exact is gebeurd. Agenten hebben rondom het aantreffen van het slachtoffer weliswaar met een aantal omstanders gesproken, maar niet met iedereen.

Getuigenoproep
De politie komt dan ook graag met mensen in contact die het slachtoffer hebben gezien voordat hij op het fietspad werd gevonden. Ook komt het onderzoeksteam graag in contact met mensen die tijdens de hulpverlening (in de omgeving) ter plaatse waren of mogelijk informatie hebben die kan helpen bij het onderzoek. Ook als u al met agenten heeft gesproken, wordt er gevraagd opnieuw contact op te nemen.

Contact opnemen kan via 0800-6070. Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd