In Zoetermeer aangetroffen gewonde man (47) in ziekenhuis overleden

Date:

Deel bericht:

Zoetermeer – De politie doet onderzoek naar het overlijden van een 47-jarige man. Het slachtoffer werd woensdag 15 september op het fietspad van het Buitenom zwaargewond aangetroffen. Hij overleed een dag later in het ziekenhuis.

Rond 13.30 uur werd het slachtoffer op het fietspad van het Buitenom bij het tunneltje van het Godfried Bomanspad aangetroffen. Hulpdiensten startten direct eerste hulp. Met spoed werd het slachtoffer naar het ziekenhuis vervoerd, maar op donderdagavond 16 september is het 47-jarige slachtoffer uit Zoetermeer in het ziekenhuis overleden.

- Advertisement -

Onderzoek
Op dit moment is het voor de politie nog niet helemaal duidelijk wat er exact is gebeurd. Agenten hebben rondom het aantreffen van het slachtoffer weliswaar met een aantal omstanders gesproken, maar niet met iedereen.

Getuigenoproep
De politie komt dan ook graag met mensen in contact die het slachtoffer hebben gezien voordat hij op het fietspad werd gevonden. Ook komt het onderzoeksteam graag in contact met mensen die tijdens de hulpverlening (in de omgeving) ter plaatse waren of mogelijk informatie hebben die kan helpen bij het onderzoek. Ook als u al met agenten heeft gesproken, wordt er gevraagd opnieuw contact op te nemen.

Contact opnemen kan via 0800-6070. Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Politie sluit kruising bij Maasboulevard met Boerengatbrug in Rotterdam af voor reconstructie dodelijk ongeval

Rotterdam - De politie sluit zondag 3 december de Maasboulevard in Rotterdam tussen 07.00 en 12.00 uur af...

Waarschuwingsschot gelost tijdens demonstratie tegen wapenbeurs NEDS 2023 Rotterdam Ahoy

Rotterdam - De politie heeft tijdens een demonstratie tegen de wapenbeurs NEDS 2023 in Rotterdam Ahoy een waarschuwingsschot...

Grote uitslaande brand verwoest bovenverdieping van woonhuis Salamanderveen Spijkenisse

Spijkenisse - Woensdagavond 29 November is er een grote brand uitgebroken in een rijtjeswoning aan de Salamanderveen in...

Overval op kledingwinkel Ogér Kruiskade Rotterdam

Rotterdam - Woensdagmiddag 29 November omstreeks 15:03 uur heeft er een overval plaatsgevonden op een winkel aan de...