Man die vrouw met 26 messteken doodstak krijgt 8 jaar cel en tbs

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een rechter in Rotterdam heeft de 39-jarige Fabian E. een celstraf van acht jaar en tbs opgelegd voor het doden van 36-jarige Iryna uit Oekraïne. De vrouw werd met in december 2019 aangetroffen in een auto die uit de Nieuwe Maas werd getakeld. Fabian E. had kort voor het te water raken de vrouw met 26 messteken om het leven gebracht.

Fabian E. werd zwaar onderkoeld aangetroffen op de Parkkade, hij had op dat moment een messteek in zijn hartstreek. Hij verklaarde dat de vrouw dat heeft gedaan maar daar ging de rechter niet in mee, die denkt dat hij dat bij zichzelf heeft gedaan in een poging om zelfmoord te plegen.

- Advertisement -

Fabian E. zou het niet hebben kunnen verkroppen dat de relatie met de vrouw over was. Hij zocht de vrouw op en probeerde er nog over te praten, toen dat niet lukte heeft hij de vrouw vermoord. Hij reed vervolgens zijn Mercedes de Nieuwe Maas in en werd zelf zwaargewond op de Parkkade aangetroffen, de politie wist toen al dat de vrouw werd vermist maar trof haar pas de volgende dag aan toen de auto op aanwijzing van de verdachte uit de Nieuwe Maas werd gehaald.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd