Politie en Douana halen drugsuithalers van APM terminal, jongste slechts 14 jaar oud

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Op de APM Terminal aan de Europaweg zijn vrijdagmorgen rond 05.00 uur een groep van vijf jongeren aangehouden. De jongste van de groep was pas 14 jaar oud. De jongeren waren vermoedelijk als uithaler op het terrein aanwezig maar dit kon niet worden bewezen.

Naast de 14-jarige jongen zijn er ook twee van 16, een van 17 en de oudste van 22 jaar aangehouden. De politie is met de jongeren in gesprek gegaan, of ze daadwerkelijk aanwezig waren om drugs op te halen is niet bekend. Ze zijn voorlopig met een boete voor het onbevoegd betreden van een terrein naar huis gestuurd.

Bij een zoektocht op het terrein zijn een aantal telefoons gevonden, deze zijn vermoedelijk niet van de jongeren. De politie en Douane doen verder onderzoek.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd