Twee doden in woning van verwarde man met kruisboog M.Th. Steynstraat Almelo

Date:

Deel bericht:

Almelo – De politie heeft vrijdagmorgen geschoten bij de aanhouding van een verwarde man in de M.Th. Steynstraat in Almelo. In de woning van de verdachte zijn twee lichamen aangetroffen. Om wie het gaat is nog niet bekend.

De politie was massaal aanwezig nadat er een man op zijn balkon stond met een kruisboog in zijn handen. Hij richtte de kruisboog op de agenten en omstanders.

- Advertisement -

Een arrestatieteam werd ingezet om de situatie weer onder controle te krijgen. De politie heeft bij de aanhouding geschoten, het is niet bekend of de man daardoor gewond is geraakt. De politie heeft laten weten één persoon te hebben aangehouden. Of dit de man met de kruisboog is, is nog niet bekend

De politie kreeg een melding van een steekpartij Ter plekke troffen zij de man aan op zijn balkon met een kruisboog in zijn hand. Op onderstaande video die in het bezit is van RTV Oost is te zien dat de man minstens één pijl heeft afgeschoten.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd