Vrachtwagenchauffeur uit Macedonië rijdt zichzelf muurvast op N217 in Hoeksche-Waard

Date:

Deel bericht:

Een vrachtwagenchauffeur uit Macedonie heeft zichzelf donderdagmorgen op de N217 muurvast gereden. De chauffeur moest in de Hoeksche Waard bij een naastgelegen zuivelverwerkingsbedrijf een vracht lossen maar stond bij de verkeerde poort. Het bedrijf verzocht hem om om te rijden omdat hij bij de verkeerde poort stond.

De chauffeur vervolgde zijn weg, maar deze werd steeds smaller. Toen hij een kleine brug tegen kwamen die niet bestemd was voor het gewicht en het formaat van zijn vrachtwagen bedacht de chauffeur dat hij via de berm kon draaien om de N-weg weer op te kunnen draaien. Dat kwam de chauffeur duur te staan doordat hij muurvast in de drassige berm kwam te zitten.

- Advertisement -

De politie kwam ter plaatse om de chauffeur te controleren, toen bleek dat hij zich niet had gehouden aan de dagelijkse verplichte rust voor een vrachtwagenchauffeur. Tijdens zijn keeractie bleek hij ook de waterleiding te hebben kapot getrokken. Een berger moest eraan te pas komen om de zware combinatie weer vlot te trekken.

De chauffeur krijgt de kosten van de berging en het herstel van de waterleiding voor zijn rekening. Van de politie krijgt de man een bekeuring voor het rijden over een fietspad en het niet houden aan de rusttijden voor chauffeurs.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Meisje (15) gefilmd tijdens mishandeling, vier kinderen aangehouden in Hoeksche Waard

Hoeksche Waard - Vier kinderen van 13, 14 en 15 jaar oud zijn opgepakt voor het mishandelen van...

Acht verdachten aangehouden voor bezit van kinderporno

Rotterdam - De politie heeft de afgelopen week acht verdachten aangehouden in acht verschillende onderzoeken. Alle verdachten zijn...

Man uit Hoeksche Waard aangehouden voor doodsbedreiging aan Utrechtse arts

Hoeksche Waard, Regio - Woensdag 12 januari heeft de politie een man uit de Hoeksche Waard aangehouden voor...

Gans belandt op schoot bij automobilist A29

Een automobilist is zich zaterdagmiddag kapot geschrokken toen hij op de A29 reed en een gans schepte. De...