Automobilist raakt met bestelbus te water Nieuwdorperweg Reeuwijk

Date:

Share post:

- Advertisement -

Reeuwijk – Op de Nieuwdorperweg in Reeuwijk is zaterdagmorgen rond 10.00 uur een bestelbus te water geraakt. De bestuurder die mogelijk had gedronken raakte door een nog onbekende oorzaak van de weg en reed tegen een boom om vervolgens in de sloot tot stilstand te komen.

De brandweer kwam voor de zekerheid ter plaatse om een zoekslag te maken. Er werd verder niemand meer aangetroffen. De bestuurder raakte bij het ongeval niet gewond en is voor een alcoholtest meegenomen naar het politiebureau. Een bergingsbedrijf heeft de bus uit het water gehaald.

© Remco F. Gerritsen
© Remco F. Gerritsen

© Remco F. Gerritsen
© Remco F. Gerritsen
© Remco F. Gerritsen
- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd