dinsdag, juli 5, 2022
19.8 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Lichtgewonde en aanhouding na ruzie in woning Hennewierstraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Bij een ruzie in een woning aan de Hennewierstraat in Rotterdam is zondagmorgen een man lichtgewond geraakt. De politie kreeg een melding van een steekpartij waarop er diverse hulpverleners ter plaatse gingen, gelukkig bleek het letsel mee te vallen.

Twee mannen hadden ruzie gekregen in een woning, één van de mannen haalde uit met een scherp voorwerp en raakt het slachtoffer. Ter plekke bleek het te gaan om een lichte verwonding waarvoor het slachtoffer niet naar het ziekenhuis hoefde te worden gebracht. De verdachte is aangehouden.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,235VolgersVolg
- advertentie -