donderdag, juli 7, 2022
17.3 C
Rotterdam
donderdag 7 juli 2022

Man in trein in gezicht gestoken Blaak Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een treinreiziger is maandagochtend in de trein van Dordrecht naar Rotterdam door een andere man in zijn gezicht gestoken. Wat er precies aan het steekincident vooraf is gegaan is niet bekend. Hulpverleners hebben de man op station Blaak aangetroffen.

Het slachtoffer is aanspreekbaar door ambulancepersoneel naar het ziekenhuis gebracht. De verdachte wist na het incident te vluchten. De betreffende trein is door de NS uit de dienstregeling genomen voor sporenonderzoek door de politie.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -