Syrisch jongetje (13) moederziel alleen aangetroffen op station Tilburg

Date:

Deel bericht:

Tilburg – Een 13-jarig Syrisch jongetje is zondagavond moederziel alleen aangetroffen op het treinstation van Tilburg. Het jongetje zou volgens de medewerkers van de NS Veiligheid en Service alleen naar Nederland zijn gekomen. Hij jongetje had in zinnia’s persoonsgegevens op papier bij zich.

Het jongetje kwam naar de medewerkers toegelopen toen zij in de Albert Heijn to Go stonden. Het jongetje leunde tegen een arm van de medewerker en begon spontaan te huilen. Omdat het jongetje geen Nederlands of Engels sprak was de communicatie in het begin lastig. Een omstander die Arabisch sprak bood uitkomst.

- Advertisement -

Het jongetje kreeg van de Albert Heijn wat te eten en drinken waarop het jongetje is overgedragen aan de Marechaussee. Zij doen onderzoek en regelen een goed en veilig onderkomen voor het jongetje.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd