Vrouw maakt valse melding schietpartij, agenten in zware vesten voor de deur Cavallilaan Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Eindhoven – Een vrouw heeft afgelopen avond meerdere valse meldingen gemaakt bij de politie. De vrouw belde meerdere malen met 112, omdat de vrouw bekend is dat ze dit vaker doet werden de meldingen niet doorgezet naar de eenheden op straat. Toen de vrouw tijdens de drukte op de Brabantse meldkamer werd doorgezet naar de meldkamer van Rotterdam werden agenten wel op pad gestuurd.

Agenten gingen naar haar adres aan de Cavallilaan en waren gehuld in kogelwerende vesten. Er bleek wederom sprake te zijn van een valse melding. Agenten zijn in gesprek met haar gegaan waarin ze zei dat ze er spijt van heeft. Of het nog consequenties heeft is niet bekend.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd