donderdag, juli 7, 2022
17.3 C
Rotterdam
donderdag 7 juli 2022

Man gewond na steekpartij, politie vist mes uit water Westersingel Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een man is dinsdagmiddag gewond geraakt na een steekpartij op de Westersingel in Rotterdam. De man was dusdanig gewond dat hij door ambulancemedewerkers naar het ziekenhuis is gebracht. Het wapen was weggegooid in water van de Westersingel.

Een agent in een waadpak heeft het mes veiliggesteld. In de omgeving zijn twee verdachten aangehouden, hun betrokkenheid wordt momenteel onderzocht. Wat er aan de steekpartij vooraf is gegaan is nog niet bekend.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -