Flinke stroomstoring door kortsluiting Driemanssteeweg Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De omgeving van de Driemansteeweg met de Zuiderparkweg kampt momenteel met een forse stroomstoring. Bij het plaatsen van een paal voor een tijdelijk verkeersbord is vermoedelijk een grondkabel geraakt wat zorgde voor een fikse stroomstoring. Toen de straatverlichting werd ingeschakeld ontstond er kortsluiting en brandde er zelfs een stuk gras weg.

De brandweer kwam ter plaatse en schakelde vrijwel direct Stedin in. Die heeft de stroom afgesloten waardoor er een aantal straten en bedrijven waaronder auto Hoogenboom zonder stroom zitten. Ook de verlichting is hierdoor uitgevallen. Hoelang het herstel gaat duren is nog niet bekend.

©Marco Smits
©Marco Smits
©Marco Smits
©Marco Smits
- Advertisement -

Gerelateerd