woensdag, juli 6, 2022
13.9 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Man ernstig gewond op straat aangetroffen, politie zoekt getuigen Burgemeester van Walsumweg Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie is op zoek naar getuigen van een ernstig incident op de Burgemeester van Walsumweg in Rotterdam. In de nacht van zaterdag 18 september op zondag 19 september rond 00.45 uur werd er een ernstig gewonde man op straat aangetroffen. Hoe de man aan zijn verwondingen is gekomen is nog niet bekend.

Volgens de politie verklaarde de melder een harde klap te hebben gehoord. De politie trof vervolgens de man ernstig gewond aan. De politie komt graag in contact met getuigen die iets gezien of gehoord hebben. De politie rekening met meerdere scenario’s. Heeft u iets meegekregen van het incident meldt u zich dan bij de politie.

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -