Man ernstig gewond op straat aangetroffen, politie zoekt getuigen Burgemeester van Walsumweg Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie is op zoek naar getuigen van een ernstig incident op de Burgemeester van Walsumweg in Rotterdam. In de nacht van zaterdag 18 september op zondag 19 september rond 00.45 uur werd er een ernstig gewonde man op straat aangetroffen. Hoe de man aan zijn verwondingen is gekomen is nog niet bekend.

Volgens de politie verklaarde de melder een harde klap te hebben gehoord. De politie trof vervolgens de man ernstig gewond aan. De politie komt graag in contact met getuigen die iets gezien of gehoord hebben. De politie rekening met meerdere scenario’s. Heeft u iets meegekregen van het incident meldt u zich dan bij de politie.

- Advertisement -

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd