woensdag, juli 6, 2022
19.7 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Man gewond na aanrijding op step Capelseweg Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – Een man is woensdagmorgen rond 08.30 uur gewond geraakt nadat hij op zijn step werd aangereden door een automobilist. Het ongeluk gebeurde op de kruising Hoofdweg met de Capelseweg in Capelle aan den Ijssel.

Het slachtoffer is met een forse hoofdwond met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval. Steeds vaker gebruiken personen niet goedgekeurde steps op de openbare weg. Ondanks dat je ze kunt kopen is het gebruik op de openbare weg verboden. De politie kan de step in beslag nemen, en de bestuurder bekeuren.

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -