Jongen overleden na ongeluk met brommer Bolmansdijk Westzijde Heeten

Date:

Deel bericht:

Heeten – Een jonge brommerbestuurder is donderdagmiddag om het leven gekomen na een ernstig ongeluk op de Bolmansdijk Westzijde in Heeten. Het slachtoffer botste door een nog onbekende oorzaak frontaal op een auto gebotst. Hij raakte daardoor ernstig gewond.

Hulpverleners hebben het slachtoffer lange tijd gereanimeerd en met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Later die middag overleed hij alsnog in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

- Advertisement -

Wat er precies is gebeurd is nog niet bekend. Op de plek van het ongeval werden twee brommers gevonden. Het is niet duidelijk of er een derde persoon bij het ongeval is betrokken. De politie doet verder onderzoek en komt graag in contact met getuigen.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd