Vermoedelijk drugsafval aangetroffen in Stompwijk en Zoetermeer

Date:

Deel bericht:

Stompwijk, Zoetermeer – Donderdag 23 september zijn op twee locaties tientallen vaten met vermoedelijk drugsafval aangetroffen.

In de ochtend werden op een doodlopend pad langs de N206 ter hoogte van Stompwijk (gemeente Leidschendam-Voorburg) zo’n veertig containers met een onbekende vloeistof aangetroffen.

- Advertisement -

Nadat de brandweer constateerde dat er geen gevaarlijke stoffen vrijkwamen, heeft de politie sporenonderzoek verricht. Het vermoeden bestaat dat de vaten drugsafval bevatten die in het holst van de nacht gedumpt zijn.

Tweede vondst
Even later op de dag werd opnieuw een soortgelijke vondst gedaan. Op een parkeerplaats bij de Aziëweg op het randje van Zoetermeer werden ook ruim veertig jerrycans gevonden.

Ook hier waren de containers gevuld met een onbekende vloeistof. Net zoals de eerdere vondst bestaat ook hier het vermoeden dat het gedumpt drugsafval betreft en zal hier nader onderzoek gedaan worden.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Politie sluit kruising bij Maasboulevard met Boerengatbrug in Rotterdam af voor reconstructie dodelijk ongeval

Rotterdam - De politie sluit zondag 3 december de Maasboulevard in Rotterdam tussen 07.00 en 12.00 uur af...

Waarschuwingsschot gelost tijdens demonstratie tegen wapenbeurs NEDS 2023 Rotterdam Ahoy

Rotterdam - De politie heeft tijdens een demonstratie tegen de wapenbeurs NEDS 2023 in Rotterdam Ahoy een waarschuwingsschot...

Grote uitslaande brand verwoest bovenverdieping van woonhuis Salamanderveen Spijkenisse

Spijkenisse - Woensdagavond 29 November is er een grote brand uitgebroken in een rijtjeswoning aan de Salamanderveen in...

Overval op kledingwinkel Ogér Kruiskade Rotterdam

Rotterdam - Woensdagmiddag 29 November omstreeks 15:03 uur heeft er een overval plaatsgevonden op een winkel aan de...