Vierde aanhouding in onderzoek naar ernstige incidenten Zwijndrecht, Alblasserdam en Hendrik-Ido-Ambacht

Date:

Share post:

- Advertisement -

Amsterdam – In het onderzoek onder leiding van het Openbaar Ministerie naar de reeks ernstige incidenten in Zwijndrecht, Alblasserdam en Hendrik-Ido-Ambacht heeft de politie donderdag 23 september een vierde aanhouding verricht. Dit keer gaat het om een 25-jarige Amsterdammer.

De man werd vanochtend aangehouden door het arrestatieteam in een woning in Amsterdam. Hij wordt er van verdacht verantwoordelijk te zijn voor de explosie op De Boezem en het plaatsen van een explosief op de Merelstraat in Alblasserdam. De woning is doorzocht en hierbij zijn onder andere telefoons en andere gegevensdragers in beslag genomen.

Informatie
Een groot rechercheteam uit Rotterdam is volop bezig met het onderzoek. Daarbij blijft informatie van getuigen van belang. Weet u meer? Bel dan de gratis opsporingstiplijn 0800-6070 of anoniem 0800-7000. Wilt u vertrouwelijk info delen? Dit kan bij Team Criminele Inlichtingen (TCI) via 06-20740912.

- Advertisement -

Gerelateerd