Vrouw gewond na aanrijding met vrachtwagen Wiekslag Capelle aan den IJssel

Date:

Share post:

- Advertisement -

Capelle aan den IJssel – Een vrouw op een scooter is vrijdagmorgen rond 08.00 uur gewond geraakt na een aanrijding met een vrachtwagen op de Wiekslag in Capelle aan den IJssel. De vrouw stond met haar scooter achter de vrachtwagen te wachten toen deze plots achteruit kwam. De vrachtwagen tikte de scooter aan waardoor de vrouw van de scooter viel.

Foto : Jeffrey Jacobs

Vanwege de paniek werd er ook een traumahelikopter ter plaatse gevraagd. De inzet van het Mobiel Medisch Team bleek niet noodzakelijk waardoor zij werden afgemeld. Ambulancepersoneel heeft de vrouw met een flinke hoofdwond naar het ziekenhuis overgebracht. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is door de politie onderzocht. De chauffeur heeft de wachtende scooter mogelijk niet gezien.

Foto : Jeffrey Jacobs
Foto : Jeffrey Jacobs
- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd