Flinke brand in woning Librije Capelle aan den IJssel

Date:

Share post:

- Advertisement -

Capelle aan den IJssel – Een brand in een oven heeft zaterdagmiddag voor veel schade gezorgd in een woning aan de Librije in Capelle aan den IJssel. De brand die vermoedelijk is ontstaan door kortsluiting zette vrij snel de gehele oven in de brand. Daarbij kwam veel rook vrij wat werd ingeademd door de bewoners.

De brandweer kwam met twee tankautospuiten en een hoogwerker ter plaatse, omdat beide voertuigen waren ingezet werd er opgeschaald naar middelbrand. Een ambulance kwam ter plaatse om twee personen na te kijken op rookinhalatie. De brandweer heeft ondertussen de woning en de galerij geventileerd.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd