Automobilist veroorzaakt ongeluk, lachgas vermoedelijke oorzaak Laan van Avant-Garde Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Een automobilist heeft zondagavond op de Laan van Avant-garde in Rotterdam-Nesselande een éénzijdig ongeluk veroorzaakt. Ter hoogte van de rotonde met de Laan van Magisch Realisme ging het mis en raakte zijn auto flink beschadigd door een botsing met een lantaarnpaal.

De politie komt normaal gesproken voor een éénzijdig ongeval zonder letsel niet altijd meer ter plaatse. Omdat de auto vrij ongelukkig stond en het vermoeden was dat de bestuurder onder invloed reed was het nu wel het geval. Het gebruik hiervan wordt nog onderzocht.

De auto van de bestuurder is door een berger afgesleept. De schade is groot.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd