Politie stuit per toeval op Red Bull-bolides van Max Verstappen

Date:

Share post:

- Advertisement -

Agenten van Team Verkeer Den Haag stuitten vannacht bij toeval op wel heel bijzondere voertuigen. Het betroffen namelijk twee promotionele Formule 1 wagens van het Red Bull Team van Max Verstappen.

Agenten deelden hun opmerkelijke vondst op twitter. Zij waren bezig met hun normale surveillance toen zij een voertuig met aanhanger zagen rijden: “We besloten om de combinatie te controleren.”

Niet bewust van de lading begonnen de dienders hun routinecheck bij de inzittenden. “De heren die in de personenauto zaten waren erg vriendelijk en meewerkend.” Vermoedelijk het tegenovergestelde als wat de agenten normaliter voorgeschoteld krijgen, stonden de mannen erop dat agenten hun aanhanger controleerden.

“Hierop zijn wij met de heren naar de aanhanger gelopen. Bij het openen gingen onze harten toch wel iets sneller kloppen.” In de aanhanger werden namelijk twee officiële Formule 1 Red Bull-promotievoertuigen vervoerd. Dit zijn identieke exemplaren als die waar Max in rijdt, maar helaas zonder motor. “Dus we konden niet testen of de F1 nu echt sneller is dan onze SIV [red: snelle interventievoertuig]”, zo grapten de agenten.

Alles was verder in orde. “Maar het was voor ons toch wel een bijzondere lading die we mochten controleren.”

- Advertisement -

Gerelateerd