woensdag, juli 6, 2022
13.9 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Man (34) meldt zich bij politie als verdachte ongeval Amerikaweg Zoetermeer

- advertentie -

Zoetermeer – De politie heeft een 34-jarige man uit Zoetermeer aangehouden als verdachten voor het veroorzaken van een ernstig ongeluk op de Amerikaweg en de Buytenparklaan op donderdag 23 september. De man reed op de rotonde een maaltijdbezorger op een scooter aan en ging er zonder zich te bekommeren over het slachtoffer vandoor.

De politie plaatste op de website en social media een getuigenoproep in de hoop de bestuurder te achterhalen. Deze heeft zich drie dagen na het incident zelf gemeld en een bekennende verklaring afgelegd. De man is in afwachting van het proces in vrijheid gesteld.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -