Premier Mark Rutte extra beveiligd, signalen van aanslag of ontvoering vanuit georganiseerde misdaad

Date:

Deel bericht:

Demissionair Premier Mark Rutte wordt extra zwaarbeveiligd na signalen van ontvoering of een aanslag. Dat melden bronnen aan de Telegraaf. Volgens de krant zijn er vanuit de hoek van de georganiseerde misdaad signalen gekomen en zijn er zogenoemde spotters gezien.

De Telegraaf vermoed dat het gaat om verdachte personen die verbonden zijn aan de Mocro-Maffia. De premier wordt nu beveiligd door de Dienst Koninklijke en Diplomatieke Beveiliging, dit gebeurd zichtbaar en onzichtbaar. De premier is normaal gesproken niet van de zware zichtbare beveiliging. Rutte beweegt zich het liefst door de stad.

- Advertisement -

Een woordvoerder van Het Landelijk Parket en het Openbaar Ministerie als de Rijksvoorlichtingdienst wil tegen de Telegraaf niets bevestigen of ontkennen over de verscherpte beveiliging. Dit doen zij normaliter ook niet over veiligheidssituaties en beveiligingsmaatregelen.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd