Politie start onderzoek na verdronken kat in Pernis

Date:

Deel bericht:

Pernis – Vandaag deed één van de wijkagenten van Pernis tijdens haar dienst een verontrustende vondst op de Oud Pernisserweg. Een kat bleek bewust om het leven te zijn gebracht. Inmiddels is er een onderzoek gestart.

De wijkagent zag tijdens haar surveillance op de weg gemeentemedewerkers die duidelijk aangeslagen waren. Toen de agente in gesprek ging, werd duidelijk waarom dit zo was.

- Advertisement -

De medewerkers hadden zojuist een kistje uit de sloot gehaald. Het kistje leek een soort val en was met stenen verzwaard, voordat deze in de sloot was gegooid. In de houten constructie lag een verdronken kat.

Net als de gemeentemedewerkers was ook de wijkagent geschrokken door deze vondst. De kat is opzettelijk om het leven gebracht en de agente is hierop direct een onderzoek gestart in de hoop de dader(s) te kunnen opsporen.

Getuigenoproep
De wijkagent vraagt de eventuele eigenaren, getuigen of andere mensen die informatie hebben om contact op te nemen met de politie. Dit kan via 0900-8844. Ook kan Politie Hoogvliet & Pernis via een privé-bericht op Facebook benaderd worden.

Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd

Hotelmedewerker geslagen met hamer bij overval Grote Kerkplein Rotterdam

Rotterdam - Een hotelmedewerker van een hotel aan het Grote Kerkplein in Rotterdam is donderdagochtend gewond geraakt bij...

Grote uitslaande brand in bedrijfswoning Onderweg Rotterdam.

Rotterdam - In een bedrijfswoning aan de Onderweg in Rotterdam-Nesselande is woensdagmiddag rond 17.30 uur een grote brand...

Vijf lichtgewonden bij steekpartij Strevelsweg Rotterdam

Rotterdam - Bij een ruzie tussen vijf personen op de Strevelsweg in Rotterdam zijn alle vijf de mannen...

Hennepkwekerij aangetroffen na melding woningbrand Wagnerlaan Spijkenisse

Spijkenisse - Vanmiddag rond 14:40 uur kreeg de brandweer een melding binnen van een woningbrand aan de Wagnerlaan....