Rotterdammer aangehouden voor opzettelijk veroorzaken ongeval in Roosendaal

Date:

Deel bericht:

Roosendaal, Rotterdam – Een 29-jarige man uit Rotterdam is maandag 27 september aangehouden omdat hij opzettelijk tegen een auto zou zijn gereden en vervolgens zou zijn doorgereden. Er raakte niemand gewond maar er was wel schade aan de auto’s.

Rond 16.30 uur ontstond op de A58 bij Roosendaal een verkeersruzie. De 29-jarige bestuurder maakte boze gebaren en schreeuwde naar de andere automobilist. Ook probeerde hij de auto te raken en is de auto blijven volgen.

- Advertisement -

Toen de automobilist de snelweg verliet, reed de Rotterdammer op de Stepvelden opzettelijk tegen de auto van de benadeelde aan. Vervolgens is hij doorgereden.

Agenten, die inmiddels gewaarschuwd waren, troffen de Rotterdammer op de Dijkrand aan. Hij is aangehouden en wordt verhoord.

- Advertisement -

Gerelateerd