Grote brand bij Middin Jan Sluijtersstraat Rotterdam Nesselande

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – In het pand van gezondheidszorg Middin aan de Jan Sluijtersstraat in Rotterdam Nesselande is donderdagmorgen een grote brand uitgebroken. Het vuur is inmiddels geblust, maar het pand is onbewoonbaar verklaard.

Rond tien uur werd de brand gemeld. Het vuur verspreidde zich snel en de brand werd uitslaand. Door de grootte van de brand en vanwege eventuele ontruiming werd er opgeschaald naar het sein ‘grote brand’.

Een half uur later was de brand gelukkig al geblust en niemand raakte gewond. Wel is het pand tijdelijk onbewoonbaar verklaard. In het gebouw wonen mensen met een verstandelijke beperking die onder begeleiding zelfstandig wonen. Voor hen wordt een opvanglocatie gezorgd.

Hoe de brand heeft kunnen ontstaan, is niet bekend. Er wordt rekening gehouden met het scenario van brandstichting.

Fotografie: R. Gerritsen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd