Politieonderzoek na vechtpartij op Leo Lashleylaan in Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Donderdagochtend 30 september heeft er op de Leo Lashleylaan een vechtpartij plaatsgevonden. Er zouden schoten zijn gelost, maar hier zijn uiteindelijk geen sporen van gevonden. 

Rond kwart over elf kreeg de politie een melding van een mogelijke overval. Dit bleek niet te kloppen: er zou sprake zijn geweest van een vechtpartij.

- Advertisement -

Even later wisten getuigen te melden dat zij schoten hoorden. De politie startte een onderzoek naar een scenario waarin ook is geschoten. Bij een parkeerplaats aan de Jan van Weeldenstraat zijn meerdere bewijsstukken veiliggesteld. Eerder berichtten we dat het ging om hulzen, dit blijkt niet het geval te zijn.

De hulpdiensten hebben geen slachtoffers ter plaatse of in de omgeving aangetroffen. De politie is opzoek naar de betrokkenen.

Artikel gaat verder onder foto’s

Getuigenoproep
Omstanders hebben verklaard dat zij meerdere voertuigen zagen wegrijden, maar de politie komt graag in contact met mensen die in de omgeving mogelijk iets hebben gezien. Contact opnemen met de politie kan via 0900-8844. Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd