Dode (39) na steekpartij, slachtoffer op straat geopereerd Jan van der Heydenstraat Bleiswijk

Date:

Deel bericht:

Bleiswijk Een 39-jarige man uit Beverwijk is donderdagmiddag overleden aan de gevolgen van een steekpartij in de Jan van der Heijdenstraat in het Zuid-Hollandse Bleiswijk. Het slachtoffer werd ernstig gewond op straat een plas bloed aangetroffen.

Het slachtoffer is op straat gereanimeerd en een arts van het Mobiel Medisch Team heeft op straat geopereerd. Hierna is het slachtoffer met een spoedtransport naar het ziekenhuis gebracht. Eenmaal aangekomen is man alsnog in het ziekenhuis overleden.

- Advertisement -

De verdachte van het steekincident is nog voortvluchtig. Medewerkers van een naastgelegen bedrijf zijn opgevangen. Het is niet bekend of het bedrijf er iets mee te maken heeft.

Getuigenoproep
De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar de dader. Eventuele getuigen worden gevraagd zo snel mogelijk contact op te nemen met de politie. Dit kan via 112 (met spoed), 0900-8844 (zonder spoed) of via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

©Norbert Verhoeff
- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Explosie bij woning Charlie Shaverslaan Rotterdam

Rotterdam - Bij een woning aan de Charlie Shaverslaan in Rotterdam-Zevenkamp is dinsdagavond rond 20.00 uur een explosief...

Twee doden gevonden in hotel Wassenaar

Wassenaar - In de vroege ochtend van dinsdag 22 oktober zijn twee overleden personen aangetroffen in een hotel...

Flinke schade nadat personenauto geparkeerde auto raakt, Noordeinde (Waddinxveen)

Waddinxveen - Maandagavond rond 22.50 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een verkeersongeval op het Noordeinde in Waddinxveen....

Mogelijke brand in supermarkt aan de Bosweg in Gouda

Gouda - Vanochtend rond 5 over 9 werd de brandweer gealarmeerd voor een vreemde lucht op straat aan...