Dodelijke steekpartij Bleiswijk mogelijk drugsgerelateerd

Date:

Share post:

- Advertisement -

Bleiswijk – De dodelijk steekpartij in de Jan van der Heydenstraat in Bleiswijk is vermoedelijk drugsgerelateerd, de politie vermoed dat schietpartij in de Leo Ashleystraat in Rotterdam-Zuid vermoedelijk ermee te maken heeft. Daar werden na onderzoek in een woning een aantal tassen met mogelijk verdovende middelen in beslag genomen.

Een 39-jarige man uit Beverwijk werd rond 10.30 uur op donderdagochtend door getuigen zwaargewond aangetroffen. De man lag in een flinke plas bloed en werd op straat door een arts van het traumateam geopereerd. Hij werd nog met spoed naar het ziekenhuis gebracht maar overleed desondanks aan zijn verwondingen.

Terwijl het incident in Bleiswijk nog maar net was gebeurd kreeg de politie een melding binnen van een vechtpartij waarbij mogelijk is geschoten in de Leo Ashleystraat in Rotterdam-Zuid. Ter plekke werden er geen slachtoffers aangetroffen, de politie kreeg de informatie binnen dat er mogelijk was geschoten, maar trof geen hulzen aan. Wel zijn er diverse andere sporen veiliggesteld. Verder onderzoek in een woning in de Leo Ashleystraat leverde een aantal tassen met vermoedelijk verdovende middelen op.

Onderzoek in woning Bleiswijk
Tijdens het onderzoek in de Jan van der Heydenstraat en het gesprek met getuigen kwam een woning aan de IJsvogellaan in beeld. Wat zich in de woning heeft afgespeeld is nog niet bekend, forensisch medewerkers hebben de gehele dag onderzoek verricht.

Nog dezelfde avond meldde een 46-jarige man uit Bleiswijk zich bij de politie gemeld vanwege zijn mogelijke betrokkenheid bij deze zaak. Hij zit vast en wordt verhoord.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd