Vrouw vast met hand in container Varnasingel Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Een ongelukkig moment voor een oudere vrouw vanmorgen op de Varnasingel in Rotterdam, de vrouw wilde afval in een ondergrondse container weggooien maar kwam met haar hand klem te zitten tussen de klep en de container.

Omdat de klep een vergrendeling heeft dat deze eerst weer volledig gesloten moet worden voordat hij weer geopend kan worden werd met spoed de hulpdiensten gealarmeerd. Omstanders hielden ondertussen de klep open waardoor de hand van de vrouw bespaard is gebleven. Een toegesnelde incident fotograaf en de politie wisten de hand snel te bevrijden doordat een agent met een koevoet de klep enigszins forceerde.

De inzet van de brandweer bleek niet meer nodig maar kwamen op hetzelfde moment ter plaatse. Op een pijnlijke hand na leek het letsel mee te vallen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd