Fietser (58) overleden na aanrijding in Katwijk

Date:

Share post:

- Advertisement -

Katwijk – Zaterdagochtend 2 oktober is een 58-jarige man uit Katwijk komen te overlijden bij een verkeersongeval. Dit heeft de politie bekend gemaakt.

Het ongeval gebeurde even voor tien uur op de Melkweg. Het slachtoffer werd geschept toen hij de weg wilde oversteken. Omstanders zouden de auto op zijn kant hebben gegooid om de fietser vanonder de auto te halen. Hulpdiensten werden massaal gealarmeerd, maar hulp mocht niet meer baten voor het slachtoffer.

De politie is al geruime tijd bezig met het verrichten van sporenonderzoek en het horen van getuigen. Zoals gebruikelijk bij een aanrijding met fatale afloop is de automobilist meegenomen naar het bureau voor verhoor. De Melkweg is in beide richtingen afgesloten voor onderzoek. Over de plek van het incident is een tent geplaatst.

- Advertisement -

Gerelateerd