zaterdag, mei 28, 2022
14.8 C
Rotterdam
zaterdag 28 mei 2022

Man gewond door steekpartij Kabbelaarsbank Ouddorp

- advertentie -

Ouddorp – Een man is vrijdagavond rond 21.45 uur gewond geraakt bij een steekpartij. Het slachtoffer werd vermoedelijk na een ruzie in zijn arm gestoken. Het steekincident vond plaats aan de Kabbelaarsbank in Ouddorp.

De man is door ambulancepersoneel naar het ziekenhuis gebracht. Wat er precies aan het steekincident vooraf is gegaan wordt momenteel nog onderzocht. Er is een verdachte aangehouden en meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,220VolgersVolg
- advertentie -