Stoomtrein raast weer door regio Gouda en Rotterdam (video)

Date:

Deel bericht:

Wie op zaterdagmorgen dacht nog even rustig een uiltje te kunnen knappen werd bruut gestoord door de snoeiharde fluit van een stoomtrein. De treinen van stoomstichting Rotterdam reden met een luid fluitend geluid door de stations op het traject tussen Rotterdam Alexander en Gouda.

- Advertisement -

Stoom Stichting Nederland heeft vandaag en morgen de traditionele stoomtreindagen kunnen organiseren op het museumstoomdepot aan de Rolf Hartkoornweg in Rotterdam. De stichting is opgericht in 1976 en heeft als doel om de oude stoomlocomotieven in stand te houden.

Dat zij niet de enige liefhebbers zijn, bleek vandaag. De ritten met de oude treinen zijn populair en ook langs het traject tussen Rotterdam en Gouda wachtten spotters geduldig af met hun camera’s in de aanslag. Zo ook onze huisfotograaf Remco Gerritsen.

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd