Automobilist raakt gewond na botsing met boom Gerdesiaweg Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Een automobilist is in de nacht van zaterdag op zondag gewond geraakt bij een éénzijdig ongeval op de Gerdesiaweg in Rotterdam. De automobilist verloor vermoedelijk de macht over het stuur en botste op de kruising met de Slaak tegen een boom.

De bestuurder kon in eerste instantie niet zelf uit het voertuig komen, omdat er sprake was van mogelijk ernstig letsel werd zowel het traumateam als de brandweer gealarmeerd. Eenmaal ter plekke bleek het letsel mee te vallen en hoefde de brandweer uitsluitend hand- en spandiensten te verlenen. Het Mobiel Medisch Team werd afgemeld. De man is met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht.

© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd