Duizenden mensen bezoeken veiligheidsdag Rotterdam Ommoord

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Duizenden mensen hebben afgelopen zaterdag een grote veiligheidsdag in Rotterdam Ommoord bezocht. Vanaf 10.00 uur was het terrein aan de Hesseplaats omgetoverd in een hulpverleningsplein en konden volwassenen en kinderen kennis maken met verschillende organisaties.

Politie, brandweer, ambulance, Rode Kruis, EHBO, Justitie, handhaving en de gemeente Rotterdam pakten groots uit om de mensen kennis te laten maken met hun organisatie maar vooral ook om een leuke dag te hebben.

Kinderen konden op de foto met een politiemotor, en ook kon er een keukenbrandje worden geblust. Een politiehelikopter vloog nog even boven het terrein om zichzelf ook te kunnen laten zien. De geslaagde dag trok ruim 2800 bezoekers en hulpverleners kijken uit naar een nieuwe veiligheidsdag.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd