zaterdag, mei 28, 2022
14.8 C
Rotterdam
zaterdag 28 mei 2022

Twee gewonden na instorten balkon aan Binnensingel in Vlaardingen

- advertentie -

Vlaardingen – Twee personen zijn zondagmiddag gewond geraakt nadat het balkon van hun woning aan de Binnensingel in Vlaardingen spontaan van de gevel brak. Het tweetal stond op dat moment op het balkon.

De hulpdiensten hebben de slachtoffers met onder andere botbreuken naar het ziekenhuis gebracht. De brandweer heeft de situatie rondom het balkon veiliggesteld. Hoe het balkon kon afbreken is niet bekend. Het lijkt erop dat de metalen beugels volledig waren doorgerot. Deze zijn precies op dat punt afgebroken. Een bouwtechnisch onderzoek moet dit verder uitwijzen.

Volgens buurtbewoners gaat het om de oude bewoners, zij zouden morgen het huis overdragen aan de nieuwe eigenaren. Gisteren nog zouden er meubels via het balkon naar beneden zijn gebracht. Tot vrijdag stonden er volgens buren al stutpalen onder het balkon, deze waren vandaag niet meer aanwezig. Of dit was voor alleen de behuizing was is niet bekend.

 

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,220VolgersVolg
- advertentie -