Twee gewonden na instorten balkon aan Binnensingel in Vlaardingen

Date:

Deel bericht:

Vlaardingen – Twee personen zijn zondagmiddag gewond geraakt nadat het balkon van hun woning aan de Binnensingel in Vlaardingen spontaan van de gevel brak. Het tweetal stond op dat moment op het balkon.

- Advertisement -

De hulpdiensten hebben de slachtoffers met onder andere botbreuken naar het ziekenhuis gebracht. De brandweer heeft de situatie rondom het balkon veiliggesteld. Hoe het balkon kon afbreken is niet bekend. Het lijkt erop dat de metalen beugels volledig waren doorgerot. Deze zijn precies op dat punt afgebroken. Een bouwtechnisch onderzoek moet dit verder uitwijzen.

Volgens buurtbewoners gaat het om de oude bewoners, zij zouden morgen het huis overdragen aan de nieuwe eigenaren. Gisteren nog zouden er meubels via het balkon naar beneden zijn gebracht. Tot vrijdag stonden er volgens buren al stutpalen onder het balkon, deze waren vandaag niet meer aanwezig. Of dit was voor alleen de behuizing was is niet bekend.

 

 

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Politie sluit kruising bij Maasboulevard met Boerengatbrug in Rotterdam af voor reconstructie dodelijk ongeval

Rotterdam - De politie sluit zondag 3 december de Maasboulevard in Rotterdam tussen 07.00 en 12.00 uur af...

Waarschuwingsschot gelost tijdens demonstratie tegen wapenbeurs NEDS 2023 Rotterdam Ahoy

Rotterdam - De politie heeft tijdens een demonstratie tegen de wapenbeurs NEDS 2023 in Rotterdam Ahoy een waarschuwingsschot...

Grote uitslaande brand verwoest bovenverdieping van woonhuis Salamanderveen Spijkenisse

Spijkenisse - Woensdagavond 29 November is er een grote brand uitgebroken in een rijtjeswoning aan de Salamanderveen in...

Overval op kledingwinkel Ogér Kruiskade Rotterdam

Rotterdam - Woensdagmiddag 29 November omstreeks 15:03 uur heeft er een overval plaatsgevonden op een winkel aan de...