Wederom grote cocaïne vangst in haven Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Het HARC-team heeft afgelopen nacht in de Rotterdamse haven een grote hoeveelheid cocaïne onderschept. De pakketten samen 1040 kilo met een straatwaarde van 78 miljoen euro werden gevonden achter de deuren van een container.

De Douane kwam de pakketten op het spoor na een melding van uithalers op het haventerrein. De uithalers zelf werden niet aangetroffen. De container waar de pakketten in zaten is vermoedelijk gebruikt als tijdelijke opslag.

- Advertisement -

Ook in het Noord-Hollandse waarder werd een flinke vangst gedaan. Daar werd vrijdagavond 85 kilo cocaïne aangetroffen. Er werden negen verdachten aangehouden. De drugs die zijn aangetroffen zijn inmiddels vernietigd.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd