woensdag, juli 6, 2022
13.9 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Weer auto’s verwoest door voertuigbranden Han Hollanderweg Gouda

- advertentie -

Gouda – Op de Han Hollanderweg in Gouda hebben afgelopen nacht weer auto’s in de brand gestaan. De brand brak afgelopen nacht rond 04.50 uur uit. Bij aankomst van de brandweer stonden meerdere auto’s in brand.

De brandweer wist verdere uitbreiding te voorkomen. De schade is door de branden echter gigantisch. De buurt is door de brand flink opgeschrikt, op 13 september was er ook al brand in dezelfde straat. De omgeving zelf werd begin dit jaar geteisterd door voertuigbranden. De politie doet verder onderzoek en komt graag in contact met getuigen.

Foto’s : Remco Gerritsen


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -