woensdag, juli 6, 2022
13.9 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Auto verwoest door brand Dubbelspoor Waddinxveen

- advertentie -

Waddinxveen – Een personenauto is in de nacht van zondag op maandag net na middernacht op het Dubbelspoor in Waddinxveen in de brand gevlogen. Bij aankomst van de brandweer was er sprake van een flinke brand. De auto stond bijna volledig in de brand.

De brandweer wist de grote vlammen snel te doven, maar had nog een geruime tijd nodig om de auto volledig te kunnen blussen. De brand bleef aanwakkeren onder de auto. Nadat de brand is geblust heeft een berger het voertuig meegenomen. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend, maar eventuele brandstichting wordt niet uitgesloten.

Foto’s : Remco Gerritsen


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -