Automobilist geruime tijd bekneld na ongeluk met bakwagen A20 Moordrecht

Date:

Deel bericht:

Moordrecht – De bestuurder van een bakwagen heeft maandagmorgen ruim een uur opgesloten gezeten in zijn gekantelde voertuig. Door een aanrijding met een personenauto kantelde de bakwagen op de afrit A20 bij Moordrecht. De bestuurder zat hierdoor vast in het voertuig en moest door de brandweer worden bevrijd.

De brandweer had een flinke tijd nodig om de bestuurder uit het voertuig te bevrijden. Door middel van het verwijderen van het dak kon de bestuurder na een ruim uur uiteindelijk uit het voertuig worden gehaald. Het slachtoffer is voor controle naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de andere auto raakte niet gewond.

- Advertisement -

Vanwege het ongeval is de afrit in de richting van Gouda afgesloten. Verkeer wat naar de N457 wil rijden moet keren bij Gouda. Twee automobilisten waagden het erop en kwamen door de rode kruizen de afrit op. Zij kregen van de politie allebei een bekeuring voor het negeren van de rode kruizen.

De kruising zal nog een geruime tijd gestremd zijn. De verkeersongevallen analyse van de politie doet onderzoek. Het bergen van de bakwagen is een lastig karwei omdat de achteras is afgebroken.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd