Politie onderzoekt schietpartij Zeisstraat Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Een ruzie is maandagavond 4 oktober uitgemond in een schietpartij in de Zeisstraat in Rotterdam. De politie roept getuigen op om zich te melden.

Volgens de politie ontstond er in de Zeisstraat rond half acht een vechtpartij tussen twee mannen en een groepje andere mannen. De twee mannen werden geslagen, maar wisten te ontkomen.

De rust leek wedergekeerd, maar niets was minder waar. De mannen kwamen terug en enkele schoten werden gelost. Niemand raakte gewond en beide partijen gingen er hierna vandoor.

Uit voorzorg werden naast politie-eenheden ook ambulances en een traumahelikopter gealarmeerd. Toen bleek dat niemand gewond raakte, gingen deze weer retour en focuste de politie zich op het onderzoek. Meerdere hulzen werden veiliggesteld.

Getuigenoproep
De politie komt graag in contact met mensen die iets hebben gezien of meer weten. Ook mensen uit de buurt met camera-/dashcambeelden worden gevraagd contact op te nemen.

U kunt de politie bereiken via 0900-8844. Anoniem tips melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd