Politie onderzoekt schietpartij Zeisstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een ruzie is maandagavond 4 oktober uitgemond in een schietpartij in de Zeisstraat in Rotterdam. De politie roept getuigen op om zich te melden.

Volgens de politie ontstond er in de Zeisstraat rond half acht een vechtpartij tussen twee mannen en een groepje andere mannen. De twee mannen werden geslagen, maar wisten te ontkomen.

- Advertisement -

De rust leek wedergekeerd, maar niets was minder waar. De mannen kwamen terug en enkele schoten werden gelost. Niemand raakte gewond en beide partijen gingen er hierna vandoor.

Uit voorzorg werden naast politie-eenheden ook ambulances en een traumahelikopter gealarmeerd. Toen bleek dat niemand gewond raakte, gingen deze weer retour en focuste de politie zich op het onderzoek. Meerdere hulzen werden veiliggesteld.

Getuigenoproep
De politie komt graag in contact met mensen die iets hebben gezien of meer weten. Ook mensen uit de buurt met camera-/dashcambeelden worden gevraagd contact op te nemen.

U kunt de politie bereiken via 0900-8844. Anoniem tips melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Vuurwapens en messen van straat na actie preventief fouilleren in Rotterdam-Charlois

Rotterdam - Bij een zogeheten preventief fouilleeractie in Rotterdam Charlois heeft de politie op vrijdag 19 april twee...

Woning vol rook door schoorsteenbrand Dilledonk-Zuid Spijkenisse

Spijkenisse - Donderdagavond 25 april is er brand uitgebroken in een schoorsteen van een woning aan de Dilledonk-Zuid...

Grote brand in leegstaand kantoorpand Oosthavenkade Vlaardingen

Vlaardingen - In een groot kantoorpand aan de Oosthavenkade in Vlaardingen is donderdagmorgen rond 07.00 uur een grote...

Lichtgewonde bij eenzijdig ongeval Havendijk Schiedam

Havendijk, Schiedam - Woensdagavond 24 april rond 18.20 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden. Een automobilist is door...