Drie nieuwe aanhoudingen in zaak gedode man in woning Thomas A Kempisstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Op dinsdagochtend 28 september werd een overleden man aangetroffen in een woning aan de Thomas A Kempisstraat in Rotterdam. Een gewonde man in een berging werd gelijk gearresteerd. De politie laat nu weten dat er nog twee mannen en een vrouw zijn aangehouden.

Op de bewuste ochtend kreeg de politie een melding van een omwonende, nadat deze hulpgeroep hoorde vanuit een berging. Daar troffen agenten een gewonde 39-jarige Rotterdammer aan. Vanuit zijn verklaring werd een man dood aangetroffen in een woning in dezelfde flat. Uit onderzoek blijkt het een 42-jarige Rotterdammer te betreffen. Of het de bewoner is, is door de politie niet bevestigd.

- Advertisement -

Aanwijzingen voor misdrijf
De politie had direct aanwijzingen dat de man door een misdrijf om het leven was gekomen. De gewonde man van de berging werd na behandeling aangehouden op verdenking van betrokkenheid.

Aanhoudingen
Op basis van het onderzoek heeft de politie later die avond nog drie aanhoudingen verricht. Dat heeft de politie pas vandaag, 5 oktober, bekend gemaakt. De verdachte betreffen een 27-jarige man en 21-jarige vrouw uit Rotterdam en een 35-jarige man uit Schiedam.

Voorgeleiding
Van alle vier de personen worden hun exacte rol in de zaak nog onderzocht. De 35-jarige Schiedammer is een dag na zijn aanhouding vrijgelaten. De drie Rotterdammers zijn voorgeleid aan de rechter-commissaris die hun hechtenis met twee weken heeft verlengd.

De politie zegt niet uit te sluiten dat er meer aanhoudingen kunnen volgen.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Politie verricht urenlang onderzoek tijdens reconstructie dodelijk ongeluk Maasboulevard Rotterdam

Rotterdam - Zondagochtend 3 december heeft de Politie een reconstructie-onderzoek uitgevoerd op de Maasboulevard. Hiervoor was de weg...

Auto’s glijden van Oudelandsedijk in Abbenbroek

Abbenbroek - Op de Oudelandsedijk in Abbenbroek zijn zondagmorgen 3 december meerdere auto's van de weg geraakt door...

Matroos (44) komt om het leven na val van loopplank Kesterenstraat Rotterdam

Rotterdam - Een 44-jarige man uit Turkije is afgelopen nacht om het leven gekomen nadat hij vannacht van...

Jongen zwaargewond na kopstoot tegen tunneltje Albert Schweitzerpad Rotterdam

Rotterdam - Een jongen is rond middernacht zwaargewond geraakt bij een ongeluk in een fietstunnel. De jongen zou...