Rechtbank veroordeeld 23-jarige Amsterdammer voor overval op Fred van Leer

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – De rechtbank in Rotterdam heeft de 33-jarige Oualid S. veroordeeld tot drie jaar celstraf voor het plegen van een overval op Fred van Leer. Op 18 november vorig jaar pleegde S. een overval met een andere verdachte die vermomd was als PostNL bezorger. Toen van Leer de deur open deed ontstond er een flinke worsteling.

Na de overval reden de jongens op een gereedstaande scooter weg. Echter hadden zij een petje, een sleutelbos en een schoen achtergelaten. De politie heeft met DNA onderzoek kunnen uitwijzen dat de 23-jarige Oualid S. uit Amsterdam in contact is geweest met de spullen. De verdachte zelf ontkent nog steeds betrokkenheid.

De politie is nog op zoek naar de tweede overvaller. Het is bekend om wie het gaat en er is een internationaal opsporingsverzoek opgesteld. De overvaller is nog steeds op de vlucht

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd