Vrouw zwaargewond na mishandeling Dennekruid Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Een vrouw is dinsdagmorgen ernstig gewond geraakt na een mishandeling in een woning op de Dennekruid in Rotterdam. De politie kreeg voorafgaand aan het incident een melding van een bedreiging dat er een man de deur aan het intrappen was. In de woning troffen agenten een zwaargewonde vrouw aan.

Hoe de vrouw aan haar verwonding is gekomen is nog niet bekend. De hulpverleners hebben de vrouw behandeld en overgebracht naar het ziekenhuis. Het Mobiel Medisch Team heeft het ambulancepersoneel geassisteerd. De politie heeft de woning afgezet en gaat onderzoek verrichten. Dit gaat vermoedelijk nog de gehele dag duren.

Volgens buren is er vaker ruzie in de woning. En zijn er meerdere meldingen gemaakt bij de politie.

Update 10:45 : De politie meldt dat er uiteindelijk geen sprake is van meerdere verwondingen, onderzocht wordt hoe de vrouw haar verwondingen heeft opgelopen. Het betreft een verwonding door mishandeling en geen steekwond.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd