Woningoverval in Barendrecht voorkomen door alarm; Politie zoekt getuigen

Date:

Deel bericht:

Barendrecht – De politie is een onderzoek gestart naar een poging woningoverval aan de Grondmolen in Barendrecht. De recherche kan de hulp van getuigen en beelden uit de omgeving van de Grondmolen goed gebruiken.

Rond half één vannacht drongen een man, mogelijk met de hulp van een andere man, een woning binnen. De bewoner probeerde de indringer uit zijn huis te weren en zette het alarm aan, waarna zij de hazenpad kozen.

- Advertisement -

Daarna is een auto weggereden die later elders in de wijk werd aangetroffen. Of deze er verder wat mee te maken had, is niet bekend gemaakt. De politie heeft voor zover bekend geen verdere aanhoudingen verricht.

De bewoner raakte in de poging van de overval gewond aan zijn hoofd. Ambulancemedewerkers hebben hem daarvoor behandeld.

Getuigenoproep

De politie zet het onderzoek voort. Er wordt onder andere later vandaag een buurtonderzoek gestart. Mensen die iets gezien hebben of eventueel camerabeelden uit de omgeving hebben, worden gevraagd contact op te nemen met de politie.

De politie kan gebeld worden via 0900-8844. Anoniem tips doorgeven kan via 0800-7000 of op de website van Meld Misdaad Anoniem.

- Advertisement -

Gerelateerd

Eind van dit jaar ook elektrische fietsen op rollerbank

Mensen die in het bezit zijn van een elektrische fiets en deze hebben opgevoerd omdat de snelheid van...

Minderjarige aangehouden voor dreigementen aan Emmaus College Rotterdam Oosterflank

Rotterdam - Maandagochtend is er een minderjarige jongen uit Rotterdam aangehouden voor een bedreiging van een school via...

Politie treft hennepkwekerij aan in woning van Polanenpark in Wassenaar

Wassenaar - Dinsdagavond rond half negen kwam de politie aan bij de woning op de van Polanenpark in...

Vlam in de pan op de Middelweg in Wassenaar

Wassenaar - Zaterdagavond iets over zeven uur werden verschillende hulpdiensten gestuurd naar een woningbrand op de Middelweg in...