zaterdag, mei 28, 2022
15.2 C
Rotterdam
zaterdag 28 mei 2022

Flinke brand in woonlocatie voor jongeren Heemraadssingel Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – In een woonlocatie voor jongvolwassenen aan de Heemraadssingel in Rotterdam is donderdagmiddag rond half vijf brand uitgebroken. De brand ging enige tijd gepaard met een flinke rookontwikkeling. De brand is vermoedelijk aangestoken, maar dit kan nog niet met zekerheid worden gezegd.

De brandweer was snel ter plaatse en wist het vuur snel te blussen. Voor één persoon is een ambulance gekomen om een vrouw te controleren op onder andere rookinhalatie. Zodra de brand is geblust wordt het pand overgedragen aan de politie voor verder onderzoek. Team brandonderzoek zal hierbij ondersteunen.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,222VolgersVolg
- advertentie -