Flinke brand in woonlocatie voor jongeren Heemraadssingel Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – In een woonlocatie voor jongvolwassenen aan de Heemraadssingel in Rotterdam is donderdagmiddag rond half vijf brand uitgebroken. De brand ging enige tijd gepaard met een flinke rookontwikkeling. De brand is vermoedelijk aangestoken, maar dit kan nog niet met zekerheid worden gezegd.

De brandweer was snel ter plaatse en wist het vuur snel te blussen. Voor één persoon is een ambulance gekomen om een vrouw te controleren op onder andere rookinhalatie. Zodra de brand is geblust wordt het pand overgedragen aan de politie voor verder onderzoek. Team brandonderzoek zal hierbij ondersteunen.

- Advertisement -

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd