Dode en zwaargewonde bij bizar ongeluk N276 Brunssum

Date:

Share post:

Brunssum – Bij een zeer ernstig verkeersongeluk is vrijdagmorgen op N276 een persoon overleden. Het ongeluk gebeurde rond 05.15 uur tussen een lijnbus, een scooter en drie personenvoertuigen en veroorzaakte een ravage. Naast het overleden slachtoffer raakte er ook een persoon zwaargewond.

Een auto met pech werd aangereden door een andere auto. De auto die achterop het pechgeval was gereden werd ook geramd door weer een andere auto. De eerste auto schoot door het ongeval de berm in waarop een lijnbus in de tegenovergestelde richting moest uitwijken voor de wrakstukken. Eenmaal in de berm schepte de lijnbus een scooter waar de twee slachtoffers bij aanwezig waren, zij boden hulp aan de automobilist met pech. De identiteit van de twee slachtoffers is nog niet bekend.

- Advertisement -

Vanwege het ongeval is de weg urenlang afgesloten geweest voor onderzoek en het opruimen van de ravage.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd